Βιογραφικό

Γεννήθηκα, ζω και χειρουργώ στη Θεσσαλονίκη. Μετά το πτυχίο της Ιατρικής και την εξειδικεύσή μου στην Β’ Προπαιδευτική –Χειρουργική κλινική του ΑΠΘ, ως Γενικός Χειρουργός, στράφηκα στην απόλυτη εξειδίκευση στις παθήσεις του Μαστού στο East Birmingham Hospital (Αγγλία) και στο Milan Cancer Institute, επί διετία.

 

Ακολούθως, εξειδικεύθηκα στην Ενδοσκόπηση Μαστού στο Los Angeles (2007).

Ίδρυσα την Μονάδα Μαστού του Β΄ Νοσοκομείου ΙΚΑ Θεσσαλονίκης και επί μία 20ετία εργάστηκα ως επικεφαλής της, μέχρι το 2009, εκπαιδεύοντας περισσότερους από 100 ειδικευόμενους χειρουργούς στην πρώιμη διάγνωση βλαβών του μαστού και των μη ψηλαφητών όγκων, όπως επίσης και στη σύγχρονη χειρουργική του μαστού.

Από το 1989 μέχρι σήμερα, άσκησα παράλληλα την ιδιωτική ιατρική και από το 2007 επέλεξα  να χειρουργώ στο Ιατρικό Διαβαλκανικό και αλλού, σε συνεννόηση με την ασθενή.

Από το 2003, εφάρμοσα  πρώτος στην Ελλάδα την μέθοδο έκπλυσης γαλακτοφόρων πόρων του μαστού (DUCTAL LAVAGE/ DUCTOSCOPY) για την πρώιμη διάγνωση στην αιματηρή έκκριση της θηλής.

Από το έτος 2000, εφαρμόζω πρώτος στην Ελλάδα, τη χρήση διεγχειρητικών υπερήχων του μαστού και κατευθυνόμενης βιοψίας, για την ασφαλή εκτομή καλοηθών και νεοπλασματικών όγκων μαστού με υγιή όρια εκτομής.

Είμαι μέλος επί τρεις θητείες του Δ.Σ της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) και έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Ιατρικής Εταιρείας Θεσσαλονίκης, μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας.

 

Συμμετέχω στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Nομού Θεσσαλονίκης

Είμαι επιλεγμένος ομιλητής στα μετεκπαιδευτικά μαθήματα της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος σε θέματα που αφορούν τις παθήσεις του μαστού.

Επί μία 30ετία, ασχολούμαι αποκλειστικά με τις παθήσεις του μαστού σε περισσότερες από 10.000 ασθενείς.

Έχετε απορίες; Μιλήστε απευθείας με το γιατρό τώρα

Τηλεφωνήστε μου

Why we are the best doctors around

Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Maecenas id est sed lacus volutpat lobortis. Lorem ipsum dolor sit amet. Going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text . Duas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt inculpa qui officia deserunt.

  • Aenean posuere sem imperdiet
  • Sed semper lorem sit amet ultrices mollis.
  • Vivamus vehicula diam ut velit lacinia
  • Curabitur porta nibh id velit feugiat
  • Proin condimentum nibh ut orci rutrum convallis.
  • Pellentesque sed mi in ipsum tempus pharetra
  • Aenean posuere sem imperdiet, viverra quam
img
150

Dedicated Doctors

img
200

Clinic Rooms

img
340

Awards

img
1500

Happy Moms

Resize Fonts
Contrast